2010. április 7., szerda

Húsvét a kertben

Szeretem a Húsvétot (nálam nagybetűs). Családi hagyomány, hogy a gyerekeknek ajándékot rejt a nyuszi a bokrok alá. Édes volt Vera, ahogy ment körbe és keresgélt. Nem minden bokor alatt volt valami, hanem 4-5 helyen apróság. Aztán nagymamánál ugyanez. Sok bokor, kis kosárka, 4-5 helyen apróság. Nincs mindenhol. Csak nem tudni, hátha mégis van. Ott is fényképeztünk persze (blogtól függetlenül), évek múlva is szép emlékek ezek a képek.

Fanyarka bokor alatt kaleidoszkóp.

Smaragd tuja alatt buborékfújó.
Zsálya alatt édesség. Na, most lebuktam, hogy ez a zsálya még mindig nincs levágva! A többi igen.

Viburnum most-nem-tudom-mi-alatt édesség. Ez egy kicsit visszafagyott, de nem vészesen. Majd visszavágom, ha már jól látszik hol hajt. Örökzöld. Egyetlen különlegesebbnek számító bokrom. Ez a 3. helye a kertben, de ez már véglegesnek tűnik. :-)


Utolsó helyen, a bukszus alatt pedig egy kis doboz legó. Na, ez teljes telitalálatnak bizonyult. Be is vonult Vera játszani, csokik se érdekelték, lelkendezett hogy most már neki is van legója.
Nagy dekorálást nem csaptam. Szedtem az utcáról aranyesőt, lógattam rá tojást (boltit).

3 megjegyzés:

  1. De frissek voltatok! Mi merészkedtünk ki, csak bent rendeztük meg a tojáskeresgélést.. :D (itt egylég ramaty is volt az idő, lógott az eső lába.. Édes a kis kincskeresőd!

    VálaszTörlés
  2. Bent? Ha nem esik, akkor kint. Tavaly előtt tényleg pocsék idő volt, akkor az üveges előtérben volt az ajándék. :-)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyesen megoldottad!
    Szimpatikus kerted van és szép kislányod.

    VálaszTörlés